A A A
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0252 204 040

Functie: Apothekersassistente

Functie: Apothekersassistent(e)

Locatie: meerdere vestigingen in- of nabij de regio Bollenstreek; namelijk in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Sassenheim, Lisse.

We vertegenwoordigen een groep apotheken (5) in de regio Bollenstreek. Er is een goede samenwerking met de huisartsen op het hoogste niveau. Ons enthousiaste apotheekteam bestaat uit in totaal een kleine 35 apothekersassistenten, een bezorger, financieel medewerker, diverse leerlingen (BOL/BBL) en 5 apothekers. De verschillende apotheken werken nauw samen met elkaar. In alle apotheken hebben we aanvullende contracten met zorgverzekeraars om goede zorg te leveren. We werken aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

Functieomschrijving: Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol, verwerk je bestellingen, houd voorraad bij en bewaakt deze. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken.

In onze apotheken besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting, farmaceutische patiëntenzorg en verbetering van kwaliteit van ons werk en vooral ook voor de patiënt.

Functie-eisen:

  • Erkend Nederlands apothekersassistent(e) diploma
  • Minimaal 24 uur per week, bij voorkeur fulltime
  • Teamspeler
  • Goede contactuele eigenschappen (aan de balie)
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibiliteit
  • Ervaring met Pharmacom Nieuw is een pré

Interesse: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. I. van Velzen – Oomen, farmaceutisch consulente op tel. 071-4026457. Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar oomen@apotheeksloothaak.nl

Ben je (nog) geen gediplomeerde apothekersassistent(e)? Voor de functie van apothekersassistent(e) heb je een afgeronde opleiding tot apothekersassistent(e) nodig. Dit is een tweejarige dagopleiding. Deze opleiding vindt voor de helft plaats op school en voor de andere helft in de apotheek (“werken en leren”).

Behalve als apothekersassistent(e) kan je ook werken als apotheekmedewerker in de apotheek.
Interesse in het vak of graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.