A A A
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0252 204 040

Functie: Oproepbezorger/fietskoerier

Functie: Oproepbezorger/fietskoerier

Locatie: Apotheek Sloothaak, te Rijnsburg en eventueel in onze overige vestigingen (Valkenburg,  Sassenheim, Lisse en Katwijk)

We vertegenwoordigen een groep apotheken (5) in de regio Bollenstreek. Er is een goede samenwerking met de huisartsen op het hoogste niveau. Ons enthousiaste apotheekteam bestaat uit in totaal een kleine 35 apothekersassistenten, een bezorger, financieel medewerker, diverse leerlingen (BOL/BBL) en 5 apothekers. De verschillende apotheken werken nauw samen met elkaar. In alle apotheken hebben we aanvullende contracten met zorgverzekeraars om goede zorg te leveren. We werken aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

Functieomschrijving: Ben je een enthousiaste teamspeler die een sportieve (bij)baan zoekt? Dan zijn we op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit het bezorgen van geneesmiddelen bij patiënten alsook tussen de apotheken onderling. Dit zal je op de fiets of met de auto doen.

Functie-eisen:

  • VMBO+ denkniveau
  • Flexibel inzetbaar op oproepbasis
  • Teamspeler
  • Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken
  • Ervaring met bezorgen is een pré

Interesse: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. I. van Velzen – Oomen, farmaceutisch consulente, tel: 071 402 6457. Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar oomen@apotheeksloothaak.nl